Ημέρα της Γης στο ΑΠΘ (Earth Day at AUTh)
Αρχική / Ενημέρωση / Ημέρα της Γης στο ΑΠΘ (Earth Day at AUTh)

40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Ημέρα της Γης στο ΑΠΘ (Earth Day at AUTh)

Ημέρα της Γης στο ΑΠΘ (Earth Day at AUTh)

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, 10:00-14:00, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ





Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην εκδήλωση “Ημέρα της Γης στο ΑΠΘ” (Earth Day at AUTh) τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, μεταξύ 10:00-14:00, στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ. Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δικτύου Νέων των Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Μαύρη Θάλασσα (UN SDSN Youth Black Sea) και της ελληνικής κοινότητας του Μωσαϊκού του Κλίματος (climatefresk.org).



Η εκδήλωση διοργανώνεται την Ημέρα της Γης και αποτελεί επίσημο European Climate Pact Satelitte Event. https://climate-pact.europa.eu/news-and-events/events/satellite-event-earth-day-aristotle-university-thessaloniki-2024-2024-04-22_en 



Στο πλαίσιο της ημερίδας θα συζητηθούν τα αίτια, οι μηχανισμοί και οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, η αναγκαιότητα της κλιματική εκπαίδευσης και εκπαίδευσης για τη βιώσιμη ανάπτυξη, μέσα από παραδείγματα παγκόσμιων πρωτοβουλιών αλλά και δράσεων που έχουν λάβει στο πανεπιστήμιο, καθώς και ατομικές και συλλογικές δράσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ώστε να μειώσουμε το οικολογικό αποτύπωμα. Η δράση απευθύνεται πρωταρχικώς στους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου και έπειτα σε κάθε μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας.



⏳︎ Δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/EarthDayAUTh 

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλα τα άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων (40 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Περισσότερες πληροφορίες: https://sdsn-blacksea.auth.gr/earth-day-at-auth/ 

Email επικοινωνίας: black.sea@sdsnyouth.org

--






 

Evangelia Savvidou | Network Coordinator

 

Black Sea Network

UN Sustainable Development Solutions Network - Youth Initiative



Aristotle University of Thessaloniki 
Thessaloniki 54124



Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter

 

Timezone: UTC+2 (EET) / UTC+3 (EEST)

Share: 

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού αποτελείται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το ΤΕΦΑΑ με έδρα τις Σέρρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 991871

2310 991872

info@pess.auth.gr