Επισκέψεις μαθητών/τριών σχολείων
Αρχική / Δράσεις / Επισκέψεις μαθητών/τριών σχολείων

40 Χρόνια ΤΕΦΑΑ

Επισκέψεις μαθητών/τριών σχολείων

Επισκέψεις μαθητών/τριών σχολείων

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ., για πέμπτη χρονιά λειτουργεί από Δευτέρα - Παρασκευή πρότυπο πρόγραμμα υπαίθριων δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε μαθητές/τριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ στη Θέρμη. Η ημερήσια επίσκεψη περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες: Περιβαλλοντική ενημέρωση, αναρρίχηση σε πύργο 8 μέτρων, τοξοβολία, σκοποβολή, στίβο περιπέτειας, υπαίθρια παιδαγωγικά παιχνίδια και zipline. Στο ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον μας οι μαθητές/τριες αθλούνται, ψυχαγωγούνται, εκπαιδεύονται και έρχονται σε επαφή με τη φύση μέσα από τις δράσεις του προγράμματος, τις οποίες υλοποιούν εξειδικευμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και παρακολουθούνται από τα μέλη της ΣΕΦΑΑ.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με χαρά.

Η συμμετοχή των σχολείων γίνεται κατόπιν επικοινωνίας και ραντεβού µε τη γραμματεία της ΣΕΦΑΑ τις ώρες 9.00 µε 13.00 (τηλ. 2310 992494 και 2310 991871). Περισσότερες πληροφορίες «ΕΔΩ» με ενεργοποίηση

Έντυπα για ενημέρωση των συμμετεχόντων

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού αποτελείται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το ΤΕΦΑΑ με έδρα τις Σέρρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 991871

2310 991872

info@pess.auth.gr