Χαιρετισμός Κοσμήτορα
Αρχική / Η Σχολή / Χαιρετισμός Κοσμήτορα

Χαιρετισμός Κοσμήτορα

Χαιρετισμός Κοσμήτορα

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι μια σχετικά νέα και δυναμική Σχολή και διεκδικεί να έχει έναν ηγετικό ρόλο στα όργανα του πανεπιστημίου στην ανώτατη εκπαίδευση και έρευνα και στους αθλητικούς φορείς για την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της άσκησης για την προαγωγή της υγείας για την κοινωνία.

Περιλαμβάνει τα δύο Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη και την πόλη των Σερρών. Με τη συνεισφορά του καταξιωμένου διδακτικού και ερευνητικού αλλά και διοικητικού προσωπικού διατηρεί υψηλή θέση σε παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις διαχρονικά.

Οι σύγχρονες εργαστηριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα παραγωγικό επιστημονικό και εφαρμοσμένο περιβάλλον που όλα τα μέλη εργάζονται προσηλωμένοι στην επιστήμη που υπηρετούν.

Τα πιστοποιημένα προγράμματα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διδακτορικών σπουδών δέχονται φοιτητές/τριες υψηλού επιπέδου οι οποίοι αποτελούν το μελλοντικό επιστημονικό δυναμικό της χώρας.

Τέλος η Σχολή μας όπως και τα Τμήματα αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό τους ρόλο, υποστηρίζουν δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης σε ερευνητικό, εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό επίπεδο, συνεργαζόμενοι με αρκετούς διεθνείς και εθνικούς επιστημονικούς και αθλητικούς φορείς διασυνδέοντας έτσι το Πανεπιστήμιο με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γίνεται παρουσίαση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής καθώς και των Εργαστηρίων των Τμημάτων, και του ερευνητικού έργου που πραγματοποιείται σε αυτά. Παράλληλα δίνονται πληροφορίες για τις δραστηριότητες των δύο Τμημάτων και της Σχολής.

Γιώργος Τζέτζης,

Καθηγητής, Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού αποτελείται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το ΤΕΦΑΑ με έδρα τις Σέρρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 991871

2310 991872

info@pess.auth.gr