Ενημέρωση
Αρχική / Ενημέρωση

Ενημέρωση

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο «Διδασκαλία Σαρακατσάνικων Χορών και παρουσίαση στοιχείων της παράδοσης τους» τη Δευτέρα 4/4, ώρα 9:30 π.μ., στην αίθουσα χορού στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη, με την παρουσία της ειδικότητας Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Το σεμινάριο θα διοργανωθεί υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, κ. Στέλλας Δούκα.
Διδασκαλία:

Το 11ο Διεθνές Συνέδριο «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη υβριδικά 1-3 Απριλίου 2022. Το συνέδριο ενδιαφέρει πολλές επιστημονικές ειδικότητες και συμμετέχουν ως εισηγητές πολλά μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ. Περισσότερες πληροφορίες: https://ctmi.gr/sportsmed2022/

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Αθλητικές Ακαδημίες της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ/ΑΠΘ) στη Θέρμη, ξεκίνησαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021. Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σελίδες

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού αποτελείται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το ΤΕΦΑΑ με έδρα τις Σέρρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ.

Θέρμη, 57001, ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, Θεσσαλονίκη

2310 991871

2310 991872

info@pess.auth.gr