Νέα και Εκδηλώσεις της Σχολής

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.με θέμα το υπό διαβούλευση «Νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον Αθλητισμό».

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.με θέμα το υπό διαβούλευση «Νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον Αθλητισμό».

Το ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ αντιδρώντας στην ισοπέδωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων καλεί τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ και το Εκπαιδευτικό προσωπικό σε Ανοιχτή Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο στο ισόγειο  του γυάλινου κτιρίου στις εγκαταστάσεις της Θέρμης, με θέμα το υπό διαβούλευση «Νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον Αθλητισμό».

ΨΗΦΙΣΜΑ της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

ΨΗΦΙΣΜΑ της Κοσμητείας της ΣΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ αρ. 61/29.11.2018 αντιδρώντας στην ισοπέδωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των ΣΕΦΑΑ εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΕΦΑΑ ΑΠΘ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ 2017-2018

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Δραστηριοτήτων Αθλητισμού και Αναψυχής στη Θέρμη ξεκινάνε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.00-13.00 οι αθλητικές ακαδημίες από τη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα παρακάτω αθλήματα:

Ημερίδα για το ντόπινγκ στον αναψυχικό αθλητισμό

Ο Σύλλογος Φοιτητών ΤΕΦΑΑ και το ερευνητικό πρόγραμμα SAFEYOU σας προσκαλούν σε ημερίδα με τίτλο: «Ντόπινγκ στον αναψυχικό αθλητισμό: Ερευνητικά δεδομένα και εκπαιδευτικές πρακτικές». Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  την Κυριακή 17/3/2016 στις 18.00 μ.μ. στο ΚΕΔΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες: Καραβάς Χρήστος 6945142340, email: karavas_xristos@yahoo.gr

Διάλεξη διατροφής

H Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ σας προσκαλούν σε διάλεξη με τίτλο: «Πώς να βελτιώσουμε τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας;». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/3/2016 στις 11 π.μ. στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ, στη Θέρμη (αμφιθέατρο, γυάλινο κτίριο). Ομιλήτρια θα είναι η κ. Ανατολή Πετρίδου, διδάκτωρ της ΣΕΦΑΑ στο αντικείμενο του μεταβολισμού. Στο τέλος της παρουσίασης η κ. Πετρίδου θα απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις σας.

2o Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «2o Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 25 - 27 Νοεμβρίου 2016 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (Κόκκινο κτίριο – κάτω από Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο)

 

Παρουσίαση ανάλυσης βάδισης, ισορροπίας και ρυθμού του Εργαστηρίου Μάθησης και ελέγχου της Κίνησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 η πρώτη παρουσίαση ανάλυσης βάδισης, ισορροπίας και ρυθμού του Εργαστηρίου Μάθησης και ελέγχου της Κίνησης της ΣΕΦΑΑ, ΑΠΘ. Περίπου 40  συμμετέχοντες, φοιτητές, καθηγητές Φ.Α., ιατροί, φυσιοθεραπευτές και μέλη ΔΕΠ, παρακολούθησαν την παρουσίαση ενώ ακολούθησε διεξοδική συζήτηση σχετικά με τις εφαρμογές των υπηρεσιών που προσφέρει το εργαστήριο και την κλινική τους εφαρμογή. Η παρουσίαση έγινε με το συντονισμό της κ.Βασιλείας Χατζητάκη (αν. καθηγήτρια Κινητικού Ελέγχου) και την υποστήριξη του κ.

Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Η κεντρική επετειακή εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή 09.05.2014 και ώρα 19:00,στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, είναι μια σημαντική ιστορική στιγμή για το Τμήμα και τη Σχολή μας.  Η  παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων  φοιτητών –τριων κρίνεται απαραίτητη.   Παρακαλώ ενημερώστε όλους τους συμφοιτητές- τριες σας να παρευρεθούν εκεί, για να υπάρξει η εικόνα της μαζικής συμμετοχής και της εορταστικής ατμόσφαιρας.
Παναγιώτης Στεφανίδης
Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α./Α.Π.Θ.

Σελίδες